EyeCatcher

Naast dat ik altijd met mijn camera op bezoek ben bij bedrijven, langs diverse sportvelden ben te vinden al dan niet in opdracht van diverse persburo’s, op locatie of in de studio te vinden ben om o.a. portretten te maken, neem ik mijn camera ook altijd mee als ik lekker ga wandelen. Dat kan natuurlijk bij ons in de buurt zijn, of bijvoorbeeld op één van onze prachtige waddeneilanden, maar natuurlijk ook op vakantie in het buitenland.

Hoe heerlijk is het om je ogen steeds langs allerlei onderwerpen te laten glijden en proberen er voor jezelf een fotografisch beeld van te maken, zonder dat het iets van een lucky shot is. Ook is het heerlijk om dit soort foto’s te maken omdat er geen druk van een opdrachtgever is, en al helemaal geen deadline die gehaald moet worden.

Sinds de komst van social media is het natuurlijk ook fantastisch geworden om die foto’s zonder opdracht te publiceren en een leuke bijkomstigheid is dat je dan ook een vraag hebt gecreëerd of die werken ook te koop zijn. En natuurlijk zijn ze dat, het liefst op aluminium, maar er zijn natuurlijk genoeg andere mogelijkheden om de foto af te drukken.

Ook is het mogelijk om een foto te laten maken van een omgeving waar je warme herinnering aan hebt, of gewoon omdat je het daar gewoon mooi vindt. In overleg is er veel mogelijk, maar je kunt ook vast een kijkje nemen op deze site waar voorbeelden staan. Op mijn site staan onder de tab EyeCatcher een aantal voorbeelden, maar neem vooral contact op als je specifieke wensen hebt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren