Lentekriebels!

We gaan alweer richting half maart en als we naar buiten kp-1 kijken kunnen we er op dit moment toch echt niet omheen dat het vroege voorjaar weer op het raam tikt en ons uitnodigt om naar buiten te gaan!

Natuurlijk zijn de diverse buitensporten ook weer uit hun winterslaap ontwaakt en aangevuld met een heerlijke vroege voorjaarszon ben ik dan ook weer regelmatig met mijn camera voor diverse persbureaus langs verschillende velden te vinden.

In de komende weken zal de natuur zich ook weer op haar mooist zich aan ons tonen, en door de stand van de zon gaat dit vaak samen met mooie strijklichten, waardoor het voorjaar zich weer voor veel mooie foto’s laat strikken. Maar dit geldt niet alleen voor langs de lijn of in de natuur.

Altijd al eens een portret buiten willen laten maken, of misschien wel het hele bedrijf of juist met de familie… Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, want na mei is de geboorte van het voorjaar alweer verdwenen. Natuurlijk zijn er nog heel veel mooie momenten om na mei prachtige foto’s te maken, maar ja, de term “lentekriebels” komt toch ergens vandaan.