Sneeuw

Elke zondagmorgen trekken we erop uit voor een wandeling in onze achtertuin van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt er zoveel verschillende mooie wandelingen maken waardoor we elke week gemakkelijk 10km wandelen.

Uiteraard gaat mijn camera altijd mee, want uiteindelijk weet je nooit wat je tegenkomt, want zoals je weet: “als je goed om je heen kijkt, zie je altijd wat” en met de sneeuw van afgelopen weekend wist je natuurlijk helemaal niet meer waar je moest kijken, zoveel mooie plaatjes. Het gebied heeft door de seizoenen natuurlijk altijd al een ander beeld, maar een dik pak sneeuw was voor de foto’s wel een kadootje.

Wil je een dergelijke foto voor bij je aan de muur, kijk eens rond in mijn webshop 😉

Please follow and like us:
Chat openen
Ook graag weer een mooie serie foto's van jezelf, je familie of van je bedrijf, neem eens vrijblijvend contact op...