Toch leuk zo aan het eind van het jaar

Dat was een leuke verrassing aan het eind van 2021, viel er met een plof een pakket op de deurmat. Het was de nieuwe kalender van National Geographic met daarin opgenomen mijn foto van het Leekstermeer.

Ik wist nog wel dat ik die foto had ingestuurd voor een fotowedstrijd en ook wist ik dat ik niet gewonnen had, maar ik had mij niet gerealiseerd dat deze foto was opgenomen in de nieuwste kalender, erg leuk!

Afgelopen jaar heb ik in ieder geval gemerkt dat foto’s weer belangrijker zijn geworden in het tweede jaar waarin we nog steeds dagelijks worden geconfronteerd met de gevolgen van Covid.

Hopelijk brengt voor iedereen 2022 weer veel positiefs met zich mee, in ieder geval allemaal de beste wensen en hopelijk treffen we elkaar nog een keer voor of achter mijn lens 😉

Please follow and like us:
Chat openen
Ook graag weer een mooie serie foto's van jezelf, je familie of van je bedrijf, neem eens vrijblijvend contact op...