Fotograferen op vakantie

Als ik tijdens mijn vakantie mijn camera over mijn schouder hang voelt dat altijd als heerlijk vrijblijvend. Ineens geen tijdsdruk of deadlines, maar gewoon blijven kijken zoals je toch al gewend bent als je in opdracht aan het fotograferen bent.

Tijdens je vakantie is het niet erg om een keer zonder foto’s thuis te komen, volledig ondenkbaar natuurlijk tijdens een opdracht, hoe lekker als je dan tegen het einde van je vakantie erachter komt dat je toch wel weer wat foto’s hebt kunnen maken, en als die dan ook nog bij iemand aan de muur komen te hangen is dat natuurlijk helemaal geweldig.

Nieuwsgierig geworden naar mijn laatste vakantie? kijk eens in mijn webshop

En voor iedereen die nog het heerlijke vooruitzicht van een vakantie heeft, fijne vakantie!

Please follow and like us:
Chat openen
Ook graag weer een mooie serie foto's van jezelf, je familie of van je bedrijf, neem eens vrijblijvend contact op...