Fotograferen op vakantie

Als ik tijdens mijn vakantie mijn camera over mijn schouder hang voelt dat altijd als heerlijk vrijblijvend. Ineens geen tijdsdruk of deadlines, maar gewoon blijven kijken zoals je toch al gewend bent als je in opdracht aan het fotograferen bent.

Tijdens je vakantie is het niet erg om een keer zonder foto’s thuis te komen, volledig ondenkbaar natuurlijk tijdens een opdracht, hoe lekker als je dan tegen het einde van je vakantie erachter komt dat je toch wel weer wat foto’s hebt kunnen maken, en als die dan ook nog bij iemand aan de muur komen te hangen is dat natuurlijk helemaal geweldig.

Nieuwsgierig geworden naar mijn laatste vakantie? kijk eens in mijn webshop

En voor iedereen die nog het heerlijke vooruitzicht van een vakantie heeft, fijne vakantie!

Toch leuk zo aan het eind van het jaar

Dat was een leuke verrassing aan het eind van 2021, viel er met een plof een pakket op de deurmat. Het was de nieuwe kalender van National Geographic met daarin opgenomen mijn foto van het Leekstermeer.

Ik wist nog wel dat ik die foto had ingestuurd voor een fotowedstrijd en ook wist ik dat ik niet gewonnen had, maar ik had mij niet gerealiseerd dat deze foto was opgenomen in de nieuwste kalender, erg leuk!

Afgelopen jaar heb ik in ieder geval gemerkt dat foto’s weer belangrijker zijn geworden in het tweede jaar waarin we nog steeds dagelijks worden geconfronteerd met de gevolgen van Covid.

Hopelijk brengt voor iedereen 2022 weer veel positiefs met zich mee, in ieder geval allemaal de beste wensen en hopelijk treffen we elkaar nog een keer voor of achter mijn lens 😉

Sneeuw

Elke zondagmorgen trekken we erop uit voor een wandeling in onze achtertuin van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt er zoveel verschillende mooie wandelingen maken waardoor we elke week gemakkelijk 10km wandelen.

Uiteraard gaat mijn camera altijd mee, want uiteindelijk weet je nooit wat je tegenkomt, want zoals je weet: “als je goed om je heen kijkt, zie je altijd wat” en met de sneeuw van afgelopen weekend wist je natuurlijk helemaal niet meer waar je moest kijken, zoveel mooie plaatjes. Het gebied heeft door de seizoenen natuurlijk altijd al een ander beeld, maar een dik pak sneeuw was voor de foto’s wel een kadootje.

Wil je een dergelijke foto voor bij je aan de muur, kijk eens rond in mijn webshop 😉

Vakantiepark Soof

Foto’s van mij hangen in allerlei formaten en op allerlei materialen in heel wat huishoudens en bedrijfsruimtes aan de muur.

Wat niet vaak voorkomt is dat mijn foto’s levensgroot gebruikt worden als behang of wanddecoratie. Bedankt Vakantieapark Soof voor de mooie opdracht!

Chat openen
Ook graag weer een mooie serie foto's van jezelf, je familie of van je bedrijf, neem eens vrijblijvend contact op...